Error 3001 And 0011

Eorzea Time
 
 
 
Language: JP EN FR DE
users online
Forum » Everything Else » Tech Support » error 3001 and 0011
error 3001 and 0011
First Page 2 3 4 5
 Bahamut.Aldy
Offline
Server: Bahamut
Game: FFXI
user: Aldy
By Bahamut.Aldy 2021-05-24 13:21:16
Link | Quote | Reply
 
Carbuncle.Nynja said: »
I think the downed hop got resolved, logged in x3 without any issues, zoning around as well.

I had the usual issues when checking this morning, but I too have now connected on multiple accounts, no slowdowns or timeouts in POL, everyone is online feeling normal. Knock on wood.
 Bahamut.Tsukime
Offline
Server: Bahamut
Game: FFXI
user: tmva82
Posts: 32
By Bahamut.Tsukime 2021-05-24 13:49:27
Link | Quote | Reply
 
I was able to log just now without VPN. Working fine so far... and no sht eh? What are we supposed to for two more weeks? Go to the LC and play golf?
 Asura.Nivlac
Offline
Server: Asura
Game: FFXI
Posts: 4
By Asura.Nivlac 2021-05-24 14:04:24
Link | Quote | Reply
 
Bahamut.Aldy said: »
Carbuncle.Nynja said: »
I think the downed hop got resolved, logged in x3 without any issues, zoning around as well.

I had the usual issues when checking this morning, but I too have now connected on multiple accounts, no slowdowns or timeouts in POL, everyone is online feeling normal. Knock on wood.

Same here, able to log in, normally, without having to jump through hoops.
Offline
Posts: 347
By Sabishii 2021-05-24 14:41:31
Link | Quote | Reply
 
Asura.Nivlac said: »
Bahamut.Aldy said: »
Carbuncle.Nynja said: »
I think the downed hop got resolved, logged in x3 without any issues, zoning around as well.

I had the usual issues when checking this morning, but I too have now connected on multiple accounts, no slowdowns or timeouts in POL, everyone is online feeling normal. Knock on wood.

Same here, able to log in, normally, without having to jump through hoops.

Same here, they seemed to have fixed whatever it was, or it resolved by itself.
[+]
 Valefor.Worlace
Offline
Server: Valefor
Game: FFXI
user: Worlace
Posts: 55
By Valefor.Worlace 2021-05-24 14:57:43
Link | Quote | Reply
 
Asura had emergency maint on 5/22 evening, maybe that was the fix.
 Ragnarok.Lowen
Offline
Server: Ragnarok
Game: FFXI
user: Rorrick
Posts: 230
By Ragnarok.Lowen 2021-05-24 15:07:35
Link | Quote | Reply
 
Valefor.Worlace said: »
Asura had emergency maint on 5/22 evening, maybe that was the fix.

It broke yesterday on 5/23 for most of the people posting in this thread recently, so not likely.
 Carbuncle.Nynja
Offline
Server: Carbuncle
Game: FFXI
user: NynJa
Posts: 701
By Carbuncle.Nynja 2021-05-26 00:16:28
Link | Quote | Reply
 
Its baaaaaaaaaackkkkkkkkkkkkkkk
 Bahamut.Greyfawkz
Offline
Server: Bahamut
Game: FFXI
user: gymj1m
Posts: 378
By Bahamut.Greyfawkz 2021-05-26 07:20:12
Link | Quote | Reply
 
Carbuncle.Nynja said: »
Its baaaaaaaaaackkkkkkkkkkkkkkk


God I hope not.
 Carbuncle.Nynja
Offline
Server: Carbuncle
Game: FFXI
user: NynJa
Posts: 701
By Carbuncle.Nynja 2021-05-26 08:07:49
Link | Quote | Reply
 
I got dc last night, and couldnt get back on an hour later with the same errors.

I'm able to log back on now though.
[+]
 Siren.Kyte
Offline
Server: Siren
Game: FFXI
Posts: 3238
By Siren.Kyte 2021-05-26 09:49:59
Link | Quote | Reply
 
Carbuncle.Nynja said: »
So it seems to be all of eastern canada.
I wonder if anyone from north east USA (ME, VT, NY, etc etc) are having this problem as well?

Still getting same errors without VPN here also.

I'm in VA and I had severe issues (can't speak for today yet). I'm sure plenty of non-Canadians had problems, as my trace indicated a time-out on SE's end.
Offline
Posts: 965
By Felgarr 2021-05-26 20:59:26
Link | Quote | Reply
 
Anyone else having an issue zoning places, getting stuck in Downloading Data...?
 Quetzalcoatl.Moonsshadow
Offline
Server: Quetzalcoatl
Game: FFXI
Posts: 1031
By Quetzalcoatl.Moonsshadow 2021-05-27 11:21:19
Link | Quote | Reply
 
Still getting it here: NYC. Can log in on main and not mule on one PC, mule and not main on other. They have different OS, so that's likely not a cause.

It started when I zoned main into Port Bastok. After reading this thread and SE forums I tried to load macro set from May 2020 after seeing mine was corrupted, it loaded a set from about 2017? Arg!
Offline
Posts: 3
By nothing 2021-05-27 12:17:14
Link | Quote | Reply
 
Shiva.Dolmen said: »
I did port forwarding to see if that would help. I was able to log in and I am still logged in, so we will see how long it lasts!

Do not port forward, its an unnecessary risk. Unless you have some sort of alternative security set up and you really know what you are doing.
 Lakshmi.Cesil
Offline
Server: Lakshmi
Game: FFXI
user: Valkyrie
Posts: 429
By Lakshmi.Cesil 2021-05-27 14:18:57
Link | Quote | Reply
 
Felgarr said: »
Anyone else having an issue zoning places, getting stuck in Downloading Data...?

Happened to me last night a few times! Game crashed eventually too afterwards, ugh.
Offline
By RadialArcana 2021-05-28 11:12:15
Link | Quote | Reply
 
This is very specific, but does anyone only have this problem after crashing in bastok mines and after using Amelia's zone mods?